Win

Wijnflespuzzel

T.W.V. € 24.95

Bezigheidstherapie voor wijnliefhebbers! Doe je een fles wijn cadeau? Test het geduld van de ontvanger en verpak de fles in dit lastige geduldspel. Hierdoor zit-ie opgesloten in een slimme houtconstructie, waardoor eerst de boel ontmanteld moet worden om van de wijn te kunnen drinken.


radbag.nl

 

Enoteca Sprezzatura wijnpakket

T.W.V. € 42.00

Vaak een favoriet onder wijndrinkers: wijnen met boterige of vanille-achtige tonen. Dit zijn drie Italianen (één witte, twee rode) in deze categorie: de Ca’ Rugate ‘Monte Alto’ uit Veneto is licht houtgerijpt, in de Piemontese Marco Porello ‘Filatura’ heerst donker fruit en de Orlandi Contucci Ponno ‘La Regia Specula’ (Abruzzo) heeft gerijpt in nieuwe barriques en grote foeders.


enoteca-sprezzatura.nl

 

Gift box Balsamico Antiche Specialita Modensi

T.W.V. € 29.95

Speciaal voor Oil & Vinegar produceert het familiebedrijf Giuseppe Giusti in Modena drie balsamico-azijnen, gerijpt in vaten van kersenhout (ciliegio), jeneverhout (ginepro) en eikenhout (rovere). De rijke smaak en stroperigheid danken de drie azijnen aan hun rijpingsproces van minstens 12 jaar. Deze giftbox bestaat uit drie flesje van 50 ml.


oilvinegar.com

 

ByEmy Wine & Food proefabonnement

T.W.V. € 40.00

Via ByEmy ontdek je mooie wijnen van kleine en grote, voornamelijk duurzame, wijnproducenten uit alle delen van de wereld. Het wijnplatform koopt direct in bij wijnboeren en biedt de wijnen aan members voor importtarieven aan. Met dit proefabonnement geniet je drie maanden van deze zacht geprijsde wijnen, exclusieve proeverijen, wijnadvies én één keer gratis verzending (tot 18 flessen).


byemy.wine

 

Aan tafel met Floorabella

T.W.V. € 24.95

Op basis van haar gastronomische pelgrimstochten door Frankrijk en de inspiratie die ze heeft opgedaan uit oude kookboeken, geeft Floorabella recepten voor pure en robuuste gerechten. Maar ook wijnsuggesties, muzikale tips en decoratieve inspiratie voor een mooi gedekte tafel. Of het nu gaat om een etentje met vrienden, of een tête-à-tête voor jou en je geliefde!


floorabella.com

 

Wijngids (alleen) voor vrouwen

T.W.V. € 19.99

Met een betere neus, tong en gehemelte dan de man, kunnen vrouwen heel goed zelf wijn kiezen, kopen, schenken en proeven, aldus vinoloog en wijnschrijver Janna Rijpma. Vandaar deze Wijngids (alleen) voor vrouwen met 101 wijnen, tips en wijnweetjes zonder poespas, speciaal voor de vrouw die het glazen wijnplafond nu eens en voor altijd wil doorbreken.


uitgeverijprometheus.nl

 

Doe mee!

Met regelmaat van de klok peuteren wij voor onze wijnvrienden, jij dus, leuke, handige of totaal onzinnige producten los.

De op deze pagina opgenomen acties lopen van 04-10-2017 t/m 29-11-2017. Winnaars ontvangen per e-mail bericht, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.