DINE

Lente-klassieker

GEPLAATST: 20-04-2017 | LEES MEER

Als de asperges in de winkel liggen, is het pas echt lente! Dit jaar zijn ze extra vroeg vanwege het mooie weer en is het officiële aspergeseizoen op 11 april van start gegaan. Asperges kun je op allerlei manieren bereiden, maar in ons land koken we ze het liefst. Bijvoorbeeld met nieuwe krielaardappelen, beenham, een zachtgekookt eitje en botersaus. Mjam! Serveer ze als ultieme klassieker met een glas Pinot Blanc d'Alsace. De aspergewijn bij uitstek!

DOEN

Kokkerellen met Team Jonnie

GEPLAATST: 20-04-2017 | LEES MEER

Wil je eens een kijkje nemen in de keuken van De Librije? Tijdens de AEG Cooking Club ga je met de chefs van het driesterrenrestaurant aan de slag in Librije's Atelier, de kookschool van het restaurant, waar ze je helpen om zelf een sterwaardige maaltijd op tafel te toveren! 

ADVERTORIAL

Elzas in het glas

GEPLAATST: 06-04-2017 | LEES MEER

Verzot op de wijnen uit de Elzas? Of wil je juist eens kennismaken met de wijnen uit deze Franse streek? In beide gevallen heeft Domaine Alsace - zoals de naam al verklapt, specialist in wijnen uit het gebied - speciaal voor WINELIFE-lezers twee wijnpakketten samengesteld. Met een fijne korting, gratis bezorging en betaling na levering!

ALGEMEEN

Voor al uw oranje feesten en partijen

GEPLAATST: 06-04-2017 | LEES MEER

Het Nederlands voetbalelftal mag op het moment dan bagger presteren, er valt altijd wel een ander oranje feestje te vieren. Koningsdag staat tenslotte voor de deur! En daar moet in stijl bij gedronken worden. Met het vrolijke, bruisende oranje feestdrankje Be Orange Be Dutch stem je de inhoud van je glas volledig af op je oranje outfit.

ALGEMEEN

WINELIFE #47 The Love Issue

GEPLAATST: 05-04-2017 | LEES MEER

Love is in the air! WINELIFE #47 The Love Issue ligt namelijk nu in de winkel en bij onze lieftallige abonnees! We hebben hartendieven van wijnen op de proeftafel (Chablis! Rode Rhône!), wakkeren de liefde aan voor wijn van Servische bodem, reizen af naar het Zuid-Afrikaanse Bellingham voor een flink portie druivenliefde, we hangen de matchmakers uit tussen bord en borrel en hebben een hoogtepunt aan tafel met rockchef Anthony Bourdain. Oe-la-laaa!


- Op de proeftafel: 63 x Chablis tussen € 8,99 en € 99,50
- Ruige recepten van rockchef Anthony Bourdain
- Food art in beeld
- Size matters! Expert over flesformaten
- Zuid-Afrikaanse druivenliefde bij Bellingham
- Koopgids: Rode Rhônewijnen + bijpassende gerechten uit Rome
- Bord zoekt borrel: spannende wijn-spijscombinaties
- Op bezoek bij Weingut Von Winning
- Kaviaarproductie, zeker geen eitje!
- Love, peace en goede wijn: The Magnificent Five die de Spaanse Priorat ontdekten
-
De beste boeken voor een fit lijf
- Meneer Wateetons fixt een remedie tegen liefdesverdriet
 

ALGEMEEN

Coq au Riesling d’Alsace

GEPLAATST: 23-03-2017 | LEES MEER

Misschien wel het allerlekkerste streekgerecht uit de Alsace: Coq au Riesling. Zoals de naam al verklapt, uiteraard klaargemaakt met het paradepaardje uit de Alsace: Riesling. Dit recept heeft wat tijd nodig, maar geloof ons, het is het waard!

WINELIFE op