ALGEMEEN

Met je bord aan de zwier

GEPLAATST: 12-02-2011 | LEES MEER

Staand je hapjes verorberen en daarbij ook nog je wijnglas vasthouden – de crime van recepties en andere feestjes waarbij voor zo'n 'handig' lopend buffet is gekozen en het vechten is om een plekje aan een van de weinige tafels. De ontwerpers Matteo Bertanelli en Michele Di Monte hebben hier een classy oplossing voor bedacht: de K-wine.

ALGEMEEN

Shake it, baby... op de liefde!

GEPLAATST: 11-02-2011 | LEES MEER

We moeten er weer aan geloven, jongens. Een dag speciaal in het teken van de liefde, dan mogen de bubbels natuurlijk niet ontbreken. Gewoon puur of met een twist.

ALGEMEEN

Don't drink and drive

GEPLAATST: 11-02-2011 | LEES MEER
ALGEMEEN

Originele plu

GEPLAATST: 10-02-2011 | LEES MEER

Na een paar mooie dagen die ons even lieten denken dat de lente vroeg was dit jaar, keerden we vandaag weer keihard of, beter gezegd, kletsnat terug in de Nederlandse realiteit. Het enige lichtpuntje aan die donkere wolkenhemel is dat we nu eindelijk deze wijnflessen konden opsteken.

ALGEMEEN

Ontdek jouw wijnpersoonlijkheid

GEPLAATST: 09-02-2011 | LEES MEER

Bestaat er zoiets als je eigen wijnpersoonlijkheid? Food & Wine besloot deze prangende vraag te tackelen en liet haar redacteuren – ieder met z’n eigen voorkeur: fruitig, droog, mineralig and so on – de spreekwoordelijke proef op de som nemen. 36 wijnen, blind op de papillen.

ALGEMEEN

Knallen we straks zonder champagne?

GEPLAATST: 08-02-2011 | LEES MEER

Ook zo verzot op champagne, rep je dan naar de winkel – je favoriete bubbels konden namelijk wel eens uitverkocht raken. Tenminste, volgens Mo√ęt Hennessy Louis Vuitton.

WINELIFE op