ALGEMEEN

Voor een appel en een ei...

GEPLAATST: 14-02-2011 | LEES MEER

... een driegangendiner in sterrenzaken als de Parkheuvel in Rotterdam, de Wolfslaar in Breda of Ciel Bleu in Amsterdam – het blijft een succesformule. Van 14 t/m 20 maart is het namelijk weer tijd voor de Restaurantweek!

ALGEMEEN

Topsommelier bij je thuis

GEPLAATST: 12-02-2011 | LEES MEER

Martijn Verkerk, in 2010 uitgeroepen tot Beste Sommelier van Nederland, organiseert wijnproeverijen, bij je thuis of op locatie. Terwijl jij de meest uiteenlopende wijnen proeft en je smaakpapillen traint, vertelt hij je alles over de druivensoorten, wijnregio’s, terroir en klimaat. Genieten en er ondertussen ook nog iets van opsteken: goeie deal!

ALGEMEEN

Met je bord aan de zwier

GEPLAATST: 12-02-2011 | LEES MEER

Staand je hapjes verorberen en daarbij ook nog je wijnglas vasthouden – de crime van recepties en andere feestjes waarbij voor zo'n 'handig' lopend buffet is gekozen en het vechten is om een plekje aan een van de weinige tafels. De ontwerpers Matteo Bertanelli en Michele Di Monte hebben hier een classy oplossing voor bedacht: de K-wine.

ALGEMEEN

Shake it, baby... op de liefde!

GEPLAATST: 11-02-2011 | LEES MEER

We moeten er weer aan geloven, jongens. Een dag speciaal in het teken van de liefde, dan mogen de bubbels natuurlijk niet ontbreken. Gewoon puur of met een twist.

ALGEMEEN

Don't drink and drive

GEPLAATST: 11-02-2011 | LEES MEER
ALGEMEEN

Originele plu

GEPLAATST: 10-02-2011 | LEES MEER

Na een paar mooie dagen die ons even lieten denken dat de lente vroeg was dit jaar, keerden we vandaag weer keihard of, beter gezegd, kletsnat terug in de Nederlandse realiteit. Het enige lichtpuntje aan die donkere wolkenhemel is dat we nu eindelijk deze wijnflessen konden opsteken.

WINELIFE op