Nieuws - Item

ALGEMEEN

WIN: Santa Rita wijn-spa producten!

GEPLAATST: 17-10-2017 | DEEL DIT BERICHT

Handen wassen met cabernet sauvignon of je huid insmeren met sauvignon blanc? Het kan met de wijn-spa beautylijn van het Chileense wijnhuis Santa Rita, waar ze schoonheidsproducten maken op basis van de pitten en schillen van hun cabernet sauvignon- en sauvignon blanc-druiven. En dat is helemaal geen gek idee, want druivenpitjes zitten bomvol antioxidanten, die de huid beschermen tegen veroudering. Kom maar door met die smeersels!


Santa Rita, bekend van wijnen als ‘120’, ‘Medalla Real’ en ‘Casa Real’ is één van Zuid-Amerika’s meest toonaangevende wijnbedrijven (top 3 Chili) en werd door de Chilenen verkozen tot favoriet wijnhuis. Gelukkig zijn die Chilenen de beroerdste niet en dus delen ze hun favo wijnen van eigen bodem graag met Nederlandse wijnliefhebbers: vanaf 23 oktober vind je de '120'-wijnen van Santa Rita dan ook in het schap bij Gall & Gall!

 

Om dit te vieren geven ze 35 Santa Rita Beauty giftboxes (die nog niet in Nederland verkrijgbaar zijn!) weg! Kans maken? Klik hier en wie weet krijg jij één van de pakketten thuisgestuurd!

 

WINELIFE op