Nieuws - Item

DOEN

Riedel Tasting Event

GEPLAATST: 16-10-2017 | DEEL DIT BERICHT

Wanneer: zondag 5 november, 11.30-14.30 uur
Wat: Het Oostenrijkse glasblazersbedrijf Riedel bestaat al ruim 250 jaar en werd beroemd met op maat gemaakt glaswerk ontwikkeld op basis van de specifieke karakteristieken van verschillende wijnen. In de jaren vijftig van de vorige eeuw ontdekte Claus Riedel al dat de vorm van het glas een veel grotere invloed had op de smaak van wijn dan iedereen dacht. Dat op maat gemaakt glaswerk de smaakbeleving naar een hoger niveau tilt, kun je zelf testen tijdens deze wijnproeverij met (uiteraard) Riedel glaswerk onder begeleiding van gastvrouw Laetizia Riedel.
Kosten: Deelname kost € 75 per persoon. Bij aanmelding vóór 27 oktober via Wijnkoperij De Gouden Ton zijn de kosten € 54,95 per persoon. De prijs is inclusief een driedelige set Riedel Veritas-proefglazen t.w.v. € 73,50.
Aansluitend op de proeverij serveert Executive Chef Andrès Delpeut een lunch bij restaurant Bridges in Hotel The Grand Amsterdam. Deze (optionele) tweegangenlunch – inclusief wijn en koffie of thee – kost € 55 per persoon.
Waar: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Kaartverkoop: degoudenton.nl of in een van de winkels van Wijnkoperij De Gouden Ton


Meer doen nieuws

WINELIFE op