Nieuws - Item

DOEN

Waar is het feestje?

GEPLAATST: 17-05-2017 | DEEL DIT BERICHT

De weekenden van 9, 10, 11 en 16, 17, 18 juni zijn al een jaar lang geblokt in onze agenda’s. Dan zijn we namelijk ons favoriete wijnfeestje in het Amsterdamse Bos aan het vieren: Bacchus Wijnfestival! Benieuwd bij wie je ter plaatse je glas kunt laten vullen? De wijnwinkels zijn bekend!


Ook dit jaar huppel je op het festivalterrein weer langs wijnverkopers uit groot Amsterdam. De volgende wijnwinkels - die gezamenlijk 250 verschillende wijnen uit de kast zullen trekken - zijn van de partij:

 

De Wijnschuur – Henri Bloem – Vindict Wine – Chabrol Wines – Domaines Paul Mas – Glorious Bottles – Wijnhuis Zuid – Dis Donc – Grapedistrict – Wijnkoperij De Gouden Ton

 

Ondertussen gaan natuurlijk de voetjes van de vloer op de deuntjes van muzikale types als Erick E, Extince en Willy Party. Trek gekregen? Dan shuffle je moeiteloos van de dansvloer naar de foodtrucks of schuif je aan in het restaurant van online culi-platform Munchies, waar elke dag een andere gastchef aan het roer staat. Wij hoorden in de wandelgangen de naam Ivan Beusink van restaurant Rijks en Alain Caron van CafĂ© Caron al vallen.

Precies, mag je gewoon niet missen dus. We zien je daar!

 

Kaarten zijn voor € 15 verkrijgbaar via Bacchuswijnfestival.nl.

 

WINELIFE op