Nieuws - Item

ADVERTORIAL

Elzas in het glas

GEPLAATST: 06-04-2017 | DEEL DIT BERICHT

Verzot op de wijnen uit de Elzas? Of wil je juist eens kennismaken met de wijnen uit deze Franse streek? In beide gevallen heeft Domaine Alsace - zoals de naam al verklapt, specialist in wijnen uit het gebied - speciaal voor WINELIFE-lezers twee wijnpakketten samengesteld. Met een fijne korting, gratis bezorging en betaling na levering!


De Elzas - of Alsace zoals ze in Frankrijk zeggen - is een wijnstreek in Noord-Oost Frankrijk. De wijnroute (Route des Vins d'Alsace) is 170 km lang en loopt van het noordelijkste deel ter hoogte van Straatsburg tot aan Mulhouse in het zuiden.

 

Alle wijnen die Domaine Alsace importeert komen van onafhankelijke wijnboeren uit de streek. Deze kleine familiebedrijven hebben het hele proces van wijngaard tot het bottelen in eigen beheer. Ze respecteren de natuur en de eeuwenoude tradities zonder moderne techniek te schuwen.

 

Hoogste tijd om te proeven! Met het Alsace AOC wijnpakket maak je kennis met de verschillende druivenrassen uit de Elzas. Deze wijnen kenmerken zich door een geconcentreerd en fruitig karakter. Het Alsace Grand Cru wijnpakket is voor de ware fijnproever. Hierin vind je alleen wijnen afkomstig van Grand Cru-wijngaarden. Dit zijn echte terroirwijnen, met naast het karakter van het druivenras duidelijke minerale tonen van de Grand Cru waar ze van afkomstig zijn. Deze wijnen ontwikkelen zich uitstekend op fles.

 

Zin in een glas uit de Elzas? Bekijk snel de actie op domainealsace.nl!

 

Meer advertorial nieuws

WINELIFE op