Nieuws - Item

ADVERTORIAL

Op (wijnreis) naar Catalonië!

GEPLAATST: 10-11-2016 | DEEL DIT BERICHT

Genoeg te beleven in Catalonië op het gebied van wijn! Proef de Catalaanse wijnen, wandel, fiets of ga te paard door de wijngaarden en bezoek (biologische) wijnhuizen. Zoek ontspanning tijdens een wijntherapie-sessie of proef de lokale wijnen in combinatie met het plaatselijke eten. Óf ga voor de full experience en help mee druiven plukken tijdens de oogst!


In Catalonië zijn meer dan 300 wijnhuizen waar ze je graag rondleiden op het domein en de wijnen laten proeven. Bezoek vooral ook één van de ‘wijnkathedralen’ in Art Nouveau-stijl, een must see!

 

De twaalf verschillende D.O.’s (Denominacion de Origen) bewaken de kwaliteit en unieke karakteristieken van de Catalaanse wijnen. Ontdek de verschillende regio’s en hun specifieke (geografische) kenmerken hier!


Het gevarieerde landschap van Catalonië en haar rijke architectonische en culturele erfgoed zijn ook goed te ontdekken via verschillende wijnroutes, zoals in DO Empordà (doemporda.cat); El Priorat (turismepriorat.org); El Penedès (enoturismepenedes.cat); Lleida (rutadelvidelleida.com) en DO Alella (enoturismedoalella.com).

 

Get inspired! | catalunya.com
 

© Catalan Tourist Board | C. Bautista

Meer advertorial nieuws

WINELIFE op