Nieuws - Item

DINE

Dom Pérignon en Taiko lanceren unieke experience

GEPLAATST: 09-06-2016 | DEEL DIT BERICHT

Iets te vieren of gewoon zin om jezelf eens goed te verwennen? Schuif dan aan bij de Dom Pérignon Chef’s Table in Restaurant Taiko, het Aziatisch geïnspireerde restaurant in het Amsterdamse Conservatorium Hotel. In samenwerking met Champagnehuis Dom Pérignon, heeft Executive Chef Schilo van Coevorden bij verschillende Champagnes van het huis bijpassende Bento Box-gerechten samengesteld. Aanschuiven is slechts één maand mogelijk, dus zorg dat je er snel bij bent!


Van 20 juni tot en met 16 juli 2016 kun je bij Chef Schilo aan tafel om van zijn bijzondere menu te genieten, waarbij Dom Pérignon vintage 2004 – 2006, Dom Pérignon Rose vintage 2004 en de Dom Pérignon P2 1998 in je glas geschonken zullen worden. Het is de eerste keer dat je hiervoor in Nederland kunt aanschuiven. Eerder moest je naar Hong Kong, Hamburg en Auckland afreizen om van een Dom Pérignon-menu te kunnen smullen.

 

Daarnaast kunnen gasten van Restaurant Taiko ook nog eens een maand lang Dom Pérignon per glas bestellen. Bijzonder, want de beroemde bubbel wordt normaal gesproken alleen per fles geschonken in Nederland.

 

De Dom Pérignon Chef’s Table is vanaf 20 juni 2016 te boeken via TockTix. De tafel biedt plaats aan 6 personen per avond. Voor € 280,- per persoon krijg je een all-inclusive driegangendiner met Dom Pérignon bij iedere gang geserveerd.

 

Meer informatie: conservatoriumhotel.com.

 

 

Meer dine nieuws

WINELIFE op