Nieuws - Item

ADVERTORIAL

Wereld Tapas Dag

GEPLAATST: 15-10-2015 | DEEL DIT BERICHT

Zeg je tapas, dan zeg je Spanje! Op 22 oktober a.s. wordt de Día Mundial de la Tapa – Wereld Tapas Dag – gevierd en natuurlijk zal het ook in Nederland fiesta zijn.


Kunstenaars in de keuken
Gastronomie is een essentieel onderdeel van het toeristische aanbod en dit is in Spanje natuurlijk niet anders. De tapa is een wezenlijk onderdeel van de Spaanse identiteit. Natuurlijk omdat iedere Spanjaard het eet. Maar ook vanwege de wijze van bereiding, in kleine en gevarieerde porties en de manier waarop ze gegeten worden: meestal staand en samen delen van een bord. De nieuwe Spaanse koks, ware kunstenaars in de keuken, maken er een ware delicatesse van!

 

 

Dekseltje
Tijdens de Wereld Tapas Dag draait het allemaal om dit Spaanse “dekseltje”. Tapar betekent namelijk bedekken en tapas zijn van oorsprong kleine gerechtjes die als deksel op een glas wijn werden gezet tegen de insecten. Over de hele wereld vind je restaurants die tapas aanbieden; authentiek, met traditionele Spaanse ingrediënten en van hoge kwaliteit. Het concept van een heerlijk, klein borrelhapje is uitgegroeid tot een gastronomische delicatesse. Tapas eten doe je samen, met familie, vrienden, collega’s. Tapas is genieten, delen, ontspannen; van vriendschappen en heerlijk eten.

 

 

Wereld Tapas Dag
Ter gelegenheid van de Wereld Tapas Dag op 22 oktober kun je in een aantal Spaanse restaurants in Nederland van 19 t/m 25 oktober genieten van een tapas-proeverij-menu voor de vaste prijs van € 29,50.

 

Meer informatie over de Wereld Tapas Dag, de deelnemende restaurants en de menu´s die zij aanbieden vind je hier. Reis op 22 oktober met ons naar de Smaak van Spanje!

 

 

Meer advertorial nieuws

WINELIFE op