Nieuws - Item

DESIGN

Technisch hoogstandje

GEPLAATST: 02-04-2014 | DEEL DIT BERICHT

Wijn onder de juiste condities bewaren, het blijft een vak apart… Maar het wordt je met een goede wijnkast wel een stuk makkelijker gemaakt. De nieuwe serie Revelation wijnkasten zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes om je wijnen op de juiste manier op te slaan. Zoals de keuze uit één of multi temperatuurzones, schuifplateaus met soft-close systeem en een alarm dat je waarschuwt bij afwijkingen in de klimaatkast.


De energiezuinige wijnkast Revelation van EuroCave is leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Je kunt naast de standaard uitvoering kiezen uit een RVS of met leder beklede kast en uit 3 verschillende deuren (hoogglans zwart, full glass en RVS), voor een passende look in jouw huis.

 

De kast is voorzien van handige schuifplateaus met een soft-close systeem en de nieuwe 'Hand van de Sommelier supports' die zich aanpassen aan de vorm van iedere fles, waardoor trillingen tot een minimum beperkt worden en je flessen goed beschermd blijven.

 

Met de UV-vrije amberkleurige verlichting en stalen labels houd je je wijncollectie overzichtelijk en vind je snel de fles die je zoekt. En handig: het visueel- en akoestisch alarm waarschuwt bij afwijkingen in de klimaatkast, zodat je er snel bij bent als de wijnen niet in optimale condities bewaard worden.

 

Meer informatie over deze wijnklimaatkasten vind je op EuroCave.nl

 

 


 

Je flessen wijn liggen goed beschermd in het Hand van de Sommelier supports-systeem.

Meer design nieuws

WINELIFE op